top of page

Bedrijsgegevens

  • Handelsnaam:         Atelier Klei & Zij

  • Vestigingsadres:       Voorstraat 114, 3311ER Dordrecht

  • Winkeladres:           Voorstraat 114, 3311ER Dordrecht

  • Email:                     kleienzij@gmail.com

  • KVK:                       62637452

  • BTW:                      NL854897689B01

  • IBAN:                     NL65INGB0006771875

Algemene Voorwaarden Webshop

Indien je een bestelling plaatst bij Kleienzij.nl verklaar je jezelf akkoord met onderstaande voorwaarden. 

Een bestelling in onze webshop heeft een betalingsverplichting tot gevolg. Je kunt 24 uur per dag een bestelling plaatsen. 

Order plaatsen

Zodra je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je per e-mail een orderbevestiging. Op de orderbevestiging vind je een overzicht van de bestelde artikelen en de kosten hiervan, inclusief eventuele verzendkosten en btw.

 

 

Bestellen, betalen en levering van de producten

Alle getoonde artikelen zijn inclusief btw, maar exclusief verzendkosten. Betalen kan via iDeal, Paypal of Bancontact. Lukt het niet om de betaling af te ronden neem dan contact met ons op. 

Zodra het bedrag is ontvangen, wordt je bestelling zo snel mogelijk verzonden op werkdagen. De bezorgtijd is afhankelijk van PostNL, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. Je krijgt een bericht zodra je bestelling verstuurd is. Ook ontvang je een Track & Trace code zodat je je bestelling kunt volgen. Na verzending van je bestelling heeft Atelier Klei & Zij geen verdere invloed meer op de bezorging ervan en is de verzending afhankelijk van de leveringen en diensten van PostNL.

Bij verlies en/of schade aan je order tijdens de verzending van brievenbuspost door PostNL is Atelier Klei & Zij niet aansprakelijk. 

Je bent zelf verantwoordelijk voor het invoeren van het juiste (bezorg)adres. Mocht je bestelling bij ons retour komen, omdat PostNL het niet heeft kunnen bezorgen vanwege een onjuist adres, dan is er de mogelijkheid om het -tegen betaling van de verzendkosten- opnieuw door ons te laten versturen. 

Verzend- en verpakkingskosten

De verzend- en retourkosten zijn voor de koper. Mocht er sprake zijn van een verkeerd verzonden artikel of andere onjuistheden, neem dan contact op met Atelier Klei & Zij.
Voor het verzenden van de bestelling zijn er standaardtarieven. Binnen Nederland verzenden wij gratis. Binnen Europa zijn de verzendkosten €5 en de rest van de wereld €10.  
 

Ruilen en retourneren

Je hebt veertien dagen bedenktijd met betrekking tot het ruilen/retourneren van je bestelling. Binnen deze periode kun je de artikelen bekijken en beoordelen. De veertien dagen gaan in op de dag van ontvangst van je bestelling.

 


Ben je niet tevreden? 

Je kunt het artikel aan ons retour zenden, mits deze in onbeschadigde staat en niet gedragen is, in de originele verpakking. Als het artikel niet meer geschikt is voor wederverkoop behoudt Atelier Klei & Zij het recht om de retourzending niet te accepteren en/of het volledige bedrag niet retour te storten. 
Voordat je een artikel retour zendt, breng je Atelier Klei & Zij hiervan op de hoogte. Dit kun je doen door een email te sturen naar kleienzij@gmail.com, je ontvangt per email een reactie. Bewaar je verzendbewijs goed. Als je het artikel wilt ruilen voor iets anders, dan geef je dit ook door per email aan Atelier Klei & Zij. 
Als je het artikel retour verzendt, kun je het ruilen voor een ander artikel uit ons assortiment of je betaling retour krijgen. Het bedrag van het geretourneerde artikel zal zo snel mogelijk aan je retour betaald worden. Houd er rekening mee dat bij het retour zenden van artikelen de verzendkosten voor de rekening van de klant zijn. Kosten van beschadigingen en vermissing van de retourzending zijn tevens voor je eigen rekening.

Bij het ruilen van een artikel voor een andere maat/kleur, neemt Atelier Klei & Zij eenmalig de verzendkosten van het opnieuw te versturen artikel voor haar rekening. 

Klachten/Garantie

Voor alle artikelen die je bij Atelier Klei & Zij koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit houdt in dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren.
Heb je klachten met betrekking tot de geleverde goederen of andere zaken? Neem dan binnen 48 uur contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om tot een goede oplossing te komen. Dit kan zijn door vervanging, reparatie of terugbetaling.

Prijsafwijkingen 

Atelier Klei & Zij behoudt zich het recht voor op prijsafwijkingen. Prijswijzigingen worden zo snel als mogelijk vermeld. Je hebt dan de mogelijkheid de koopovereenkomst te ontbinden. 

 

Algemene Voorwaarden m.b.t. Workshops 

Met het kopen van je ticket ga je akkoord met onderstaande voorwaarden:

 

Algemeen

Onderstaande voorwaarden zijn opgesteld om vooraf een zo’n duidelijk mogelijk beeld te geven van wat je van ons kunt verwachten indien er onverhoopt wat mis zou gaan. Deze voorwaarden zijn meestal niet plezierig om te lezen, maar helaas soms noodzakelijk. 

 

Mocht er onverhoopt iets misgaan, tussenkomen of voorvallen tijdens een activiteit of vooraf dan wordt er indien mogelijk eerst gekeken of we samen tot een oplossing kunnen komen alvorens we onze algemene voorwaarden zullen toepassen.

 

Personen 

Het aantal personen dient uiterlijk 7 dagen voor de afgesproken activiteit bij ons bekend te zijn. Dit in verband met de nodige voorbereidingen. Op basis hiervan wordt het totale bedrag berekend. Indien nodig zenden wij een nieuwe factuur toe.

 

Betaling

De betaling komt tot stand via de webshop waar je één of meerdere tickets kunt kopen. Betaling kan via iDeal, Paypal of Bancontact. Bij vragen neem gerust contact met ons op. 

 

Afmelding van deelnemers

In principe kunt u wijzigingen in het aantal deelnemers tot 5 dagen voor aanvang kosteloos aan ons doorgeven. Hierna is dit helaas niet meer mogelijk.

 

Annulering van de activiteit

Indien de gehele activiteit binnen 7 dagen voor aanvang wordt geannuleerd brengen we 50% van het totaalbedrag in rekening. Bij annulering 24 uur voor de datum van de workshop wordt 100% van de kosten in rekening gebracht. Indien de workshop door ons geannuleerd wordt, zullen we contact opnemen over een eventuele andere datum of kan er gekozen worden om het volledige bedrag van de workshop te retourneren. 

Normen en waarden

Tijdens de activiteit behoudt ATELIER KLEI & ZIJ zich het recht de activiteit te beëindigen indien één of meerdere deelnemers zich schuldig maakt of maken aan grof taalgebruik, belediging, diefstal, vernieling etc.

 

Aansprakelijkheid

ATELIER KLEI & ZIJ kan niet aansprakelijk worden gesteld voor persoonlijk letsel of schade van welke aard dan ook, onverschillig door welke oorzaak deze ontstaan is, voorafgaand, tijdens of ten gevolge van de activiteit. Uitzondering hierop is de wettelijke verplichting tot schadevergoeding door aantoonbare opzet of grove schuld door ATELIER KLEI & ZIJ. De wettelijke schadevergoeding is beperkt tot ten hoogste het totaal bedrag van de desbetreffende activiteit.

workshops voorwaarden
bottom of page